røde 3
røde 2
røde 1

Rødovrevej 95 - Stor klinik med mange muligheder 


Stort, lyst, højt til loft, rummeligt, lækkert lokale! Lokalet forløber sig på hele 210 m2 og ligger i stuen! Lige nu ligger der en klinik, men der er mulighed for kontor, lager, showroom mm! Der er mulighed for offentligt transport lige ude foran døren og privat parkering i gården til dig og dine gæster!

Rødovrevej 95 - Smukt Kontor/ Lagerlokale  


I velbeliggende og rolig ejendom på Rødovrevej 95, udlejes et kontor og / eller lagerlokale på ca. 19 m² med egen indgang fra hovedbygningens indbydende indgangsparti / entré.


I hovedbygningens indgangsparti / entré er der tillige adgang til andre virksomheder, og der er mulighed for evt. besøgende / kunder kan vente i entréen ligesom der er et fælles toilet.

Lejemålet er rektangulært og let at indrette.


Til lejemålet hører separat postkasse og EL-måler.


Der forefindes stor parkeringsplads på ejendommen, hvor lejerne kan parkere gratis. Rødovre Centrum ligger ca. 3 - 400 m fra ejendommen, ligesom Rødovrevej løber ud i både Roskildevej og Jyllingevej, tæt på motorvejene.

røde 4

Taastrup Hovedgade 64 - Moderne Kontorfælleskab

4 kontorer ledige med mulighed for at leje det samlet - kan også bruges til klinik, evt. lagerrum, m.m. 2.995,- kr. / md.


Stort aflåst kontor / klinik, evt. lager i rektangulært lokale, ca. 25 m² + andel af kontorfællesskab med:

- gratis møderum

- toiletter

- ventelounge

- køkken


på Taastrup Hovedgade 64.


Leje pr måned: 2.995,- kr. + moms og fast andel af forbrug (dvs. elektricitet, vand og varme; 500,- kr.).


Kontakt os på tel. 21 65 04 41 for fremvisning / udlejning.