Ejendommene

Information til Lejere  1. FAQ- Ejd Caromat ApS ejendomme/lejemål


Herlev Hovedgade 102-104, Herlev


Ejendommen er beliggende ved krydset, hvor Herlev Hovedgade (Frederikssundvejen) krydser Ring3, og hvor bl.a. Herlev Bymidte også ligger.


Ejendommen er en blandet ejendom med boliger og erhvervslejemål, stor privat parkeringsplads med mere end 20 p-pladser, og har tidligere været brugt – og opført – af Fam. Schwartz, som igennem mange år har produktion af forskellig charcuteri og drev Schwartz smørrebrød, som mange Herlev-borgere fortsat kan huske.


Ejendommen ligger ca. 300 m fra Herlev station, lige overfor Herlev bymidte og i nærheden af ejendommen ligger tillige Herlev hospital og BIG indkøbscenter.

Der er planlagt en Letbanestation ca. 75 m fra ejendommen.

Information til Lejere  1. FAQ- Ejd Caromat ApS ejendomme/lejemål

  2. Husorden - Herlev Hovedgade


Taastrup Hovedgade 64, Taastrup


Ejendommen er en erhvervsejendom, med butikker i stueetagen og kontorfaciliteter / -lejemål på 1. sal.


I ejendommen er der en af Taastrup Hovedgade ældste frisørsaloner, Klippehjørnet, en restaurant samt et take-away køkken.


På ejendommens 1. sal er der indrettet et mindre eksklusivt kontorfællesskab med fem separate og aflukkede kontorer med fælles køkken, toiletter og møderum. Desuden findes der et stort separeret kontorlejemål på ca. 200 m² med egen indgang, køkken og toiletter. Og endelig findes der en mindre gårdhave på 1. sal.


Ejendommen er beliggende midt i Taastrup, på den bedste del af Taastrup Hovedgade, hvor der findes mange butikker, restauranter og klinikker og med masser af gratis parkeringspladser, ca. 300 m fra Taastrup station og kun 3-4 minutter fra motorvej.

Information til Lejere  1. FAQ- Ejd Caromat ApS ejendomme/lejemål

  2. Husorden - Taastrup Hovedgade


Algade 54, Korsør


Ejendommen er beliggende midt på gågaden i Korsør ved et stort torv, hvor bl.a. byens apotek ligger. Ejendommen blev opført i 1850.


I ejendommen er der to butikslejemål, med store vinduesfacader ud imod Algade og torvet.


Algade er en af de to gågader i Korsør, hvor byens mange butikker er beliggende og ligger op ad havnearkaden.

Rødovrevej 95, Rødovre


Ejendommen bestående af to sammenbyggede rødstenshuse, begge med facade mod Rødovrevej, samt to fritliggende garagebygninger.

Ejendommen er centralt beliggende på Rødovrevej i Rødovre, tæt på offentlig transport, indkøbsmuligheder, rekreative områder ved Damhussøen, m.m.


Foran ejendommen er der busstoppested for linje 13 (kører mellem Brøndby Strand St. og Bellahøj) og linje 132 (kører mellem Tingbjerg og Valby St.), og ejendommen ligger i forhold til bil blot 2-3 min. fra indfaldsvejene Jyllingevej og Roskildevej samt 6 min. fra motorvejsnettet.


Der er ca. 2 km til både Jyllingevej station (S-tog), Rødovre station (S-tog) og Hvidovre station (S-tog).

Ejendommen ligger 500 meter fra shoppingcentret Rødovre Centrum med mere end 160 butikker, biograf og et stort udbud af spisesteder.

Information til Lejere  1. FAQ- Ejd Caromat ApS ejendomme/lejemål

  2. Husorden - Rødovrevej 95